LED profilių pagalba – jaukus kiekvienas namų kampelis

Vieniems atrodo, kad perkrauti namus šviestuvais ir lempelėmis yra neskoninga, o kiti kaip tik ieško būdų, kur ką namuose dar būtų galima apšviesti. Įvairaus tipo šviestuvus šiandien galima labai įdomiai pritaikyti skirtingose namų zonose. Vienas iš vis populiarėjančių šviestuvų tipų – LED profiliai. Kaip ir kur juos galima panaudoti?

Kas yra LED profiliai?

Bene kas antras šviestuvų salonas Kaune gali pasiūlyti labai platų pakabinamų šviestuvų asortimentą, tačiau šiandien ekspertai kviečia atsižvelgti ir į kitus šviestuvų tipus. LED profiliai – tai pailgos formos architektūrinis profilis, į kurio vidų klijuojama LED lempučių juosta. Tuomet dedamas dangtelis, kuris padeda šviesai tolygiai pasiskirstyti erdvėje ir apsaugo ją nuo išorinių pažeidimų. Dažniausiai šio tipo šviestuvus pasitelkiama, prireikus papildomo apšvietimo, kai įprasto šviestuvo neužtenka. Tačiau pastaruoju metu vis stipriau auga susidomėjimas LED profilių netradiciniu pritaikymu.

Kaip ir kur galima panaudoti LED profilius?

Šio tipo šviestuvai gali būti labai nesunkiai pritaikomi kuriant ne tik jaukią, bet ir stilingą namų aplinką. Naudojant įleidžiamus į lubas LED profilius galima sukurti funkcionalų ir žaismingą šviesos ornamentą, kuris ne tik tolygiai paskirstys šviesą patalpoje, bet ir nepaliks nei vieno tamsaus ar šešėlio uždengto kampelio.

Šviestuvų salonas Kaune „Ekoliumenas“ siūlo pažvelgti į šį šviestuvą iš dar labiau netradicinės pusės. Šio tipo šviestuvais galite apšviesti knygų lentynas namų bibliotekos kampelyje. Lygiai tokiu pačiu principu apšviesti galite laiptų pakopas, tad tamsoj vaikščioti bus daug jaukiau ir maloniau, be to – dar ir saugiau. Net ir sieninės lentynos, apšviestos LED profiliais atrodys ne tik moderniai, bet ir stilingai.

Simetriškai ir tolygiai išdėliokite profilius per sieną ir lubas, sujungiant juos kampu. Toks būdas gali būti labai pravartus norint sukurti kažką įdomesnio. Būtent šis privalumas – profilių jungimas kampais – gali padėti atsiskleisti Jūsų kūrybiškumui.

Tačiau jei norite, kad modernumas sąveikautų su jaukumu, svarbus ne tik LED profilis, bet ir lempučių juostelėse šviesumo temperatūra. Rinkitės kuo šiltesnę šviesą, venkite šaltų spalvų. Bene kiekvienas šviestuvų salonas Kaune ir Vilniuje tikrai gali pasiūlyti įvairaus ilgio ir pločio LED profilių. Galų gale, svarbiausia – kaip juos pritaikysite.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *