lauko sviestuvai

KIEMO DŽIAUGSMAI – TAMSIUOJU PAROS METU

Kiemas gali būti ir paprasčiausia plyne, kuri nereikalauja daug priežiūros. Tačiau norint daugiau, tai gali virsti ir žaidimų aikštele, laisvalaikio erdve ar net vieta, kur kūrybos procesas niekada nesibaigia. Idėjų, kaip savo kiemą padaryti išskirtiniu yra be galo daug, tačiau viena iš savybių priskirta jam turi būti saugumas. Kadangi jame savo laiką leidžia ne tik jūs, bet ir jūsų vaikai. Būtent todėl lauko šviestuvai ir tvora yra būtini.

Saugi svajonė privalo būti apšviesta

Namelis medyje – visų vaikų svajonė, kadangi jie gali savo žaidimus žaisti netrukdomi ir stebėti viską iš aukštai. Taip pat tai gali tapti ir visos šeimos užkandžių vieta, kur atsinešami blynai ir arbatos termosas. Aišku, mažylis turi jau būti pakankamai savarankiškas ir nuovokus, kad neužsigautų bežaidžiant. Kai kurie dalykai gali būti pasirūpinti iš anksto pačių tėvelių. Pavyzdžiui, lauko šviestuvai ar kopetėlės. Net sukuriant minimalų apšvietimą, galima apsaugoti savo artimuosius.

Jokių slidžių takelių!

Norint turėti bendrą veiklą su visa šeima, reikia išsirinkti, kas visiems teiktų džiaugsmą. Kubilas ar sūkurinė vonia gali puikiai atpalaiduoti po sunkios darbo dienos ir paversti poilsiu kokybiškai praleistu. Išlipus iš jo, reikia pasirūpinti, kad magiškas laikas nepasibaigtų ir visi galėtumėte prigulti ant tam skirtų gultų ar hamakų. Internetinėje svetainėje Ekoliumenas.lt galima rasti būdų kaip apšviesti aplinką savo kiemo pramogų zonoje. Tikrai nesinori, kad išlipus iš karštos lauko vonios užkliūtų kojos ar kitaip netyčia sužeistumėte. Pasirūpinkite, kad taip nenutiktų.

Lauko šviestuvai ne tik padės, kad nepaslystumėte, bet ir suteiks naujų atspalvių pačiam kiemui. Jaukumas šioje zonoje ypač vertinamas, kadangi ne visi šeimos atstovai gali mėgti tamsą. Būnant su draugais šiltą vasaros vakarą lauke, taip galima praleisti geriausią laiką su artimaisiais.

Užsakyti tinkamą šviestuvą galima ir Ekoliumenas.lt internetinėje šviestuvų svetainėje, arba joje iš anksto sužinoti apibūdinimus apie norimus šviestuvus. Tokie apibrėžimai kaip aukštis, plotis, galia, stilius ir kiti informacija bus numatyti be netikėtumų ar noro pakeisti į geresnį.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *