LED panelės namuose

Šviestuvų galimybių perversmas – LED panelės

Apie LED šviesos panelių sukeltą revoliuciją apšvietimo pasaulyje pastaruoju metu kalbama vis daugiau. Jų pagalba galima apšviesti bet kokį paviršių, pradedant reklaminėmis ekspozicijomis iki nestandartinių apšvietimo idėjų namų interjere. Kas, kaip ir kada – šįkart pasakojame apie LED panelių išskirtines savybes ir pateikiame kelias smagias jų pritaikymo idėjas skirtingose namų patalpose.

Kas tos LED panelės?

LED šviesos panelės yra lubiniai šviestuvai, dažniausiai įleidžiami į pačias lubas, pilnai apšviesdami ne tik paviršius, bet ir visą patalpą. Jų gali būti keli, skirtingų formų ir dydžių. Štai, pavyzdžiui, šviestuvų salone „Ekoliumenas“ tarp pasirinkimo variantų – apvalūs, keturkampiai, įrėminti, su mediniu arba stikliniu rėmeliu.

LED šviesos panelės taip pat gali būti giluminės ir paviršinės ir yra puikiai pritaikomos net toms patalpoms, kuriose visiškai nėra natūralios šviesos. Vyraujantis baltos spalvos tipas – 3000-4000 Kelvinų. Ši balta šviesa priskiriama dienos šviesai, nėra dirgli ar erzinanti, todėl yra puikus pasirinkimas norintiems įrengti funkcionalią darbo aplinką ar virtuvės zoną. Tiesa, specialistai LED panelių nerekomenduoja montuoti vaikų kambaryje, tačiau pateikia vieną išimtį – reguliuojamas apšvietimas. Pernelyg ryški šviesa miegamajame gali kelti įtampą, tačiau turint galimybę reguliuoti jos ryškumą, šviesos intensyvumą galima pritaikyti pagal poreikį.

Idėjos montuojant skirtinguose kambariuose

Daugeliui atrodo, kad LED panelės sunkiai pritaikomos, tačiau iš tiesų, tai dar naudingiau ir geriau nei įprastos LED lemputės. Tai patvirtina ir šviestuvų salono „Ekoliumenas“ ekspertai. Joms suteikiama net 5 metų garantija, ką jau kalbėti apie panaudojimo galimybes skirtingose patalpose. Štai Jums kelios idėjos, įrodančios, kad LED šviesos panelės gali namų apšvietime sukelti tikrą stiliaus revoliuciją.

• Darbo vietos apšvietimas
Tinkamas darbo vietos apšvietimas turi labai daug įtakos ir produktyvumui, ir dėmesio koncentracijai. Daugelis vis dar renkasi įsukamas lemputes į standartines kaitrines lempas, tačiau šis darbo vietos apšvietimas dažnai trukdo, užima vietą ant stalo, sudaro erzinančius šešėlius. Virš stalo rekomenduojama pakabinti arba virš stalo įmontuoti LED panelę. Toks variantas padėtų išvengti nemalonių šešėlių, o LED panelės individualus reguliavimas suteiktų galimybę pasirinkti kiekvienam asmeniškai tinkantį apšvietimą.

• Reguliuojamas svetainės apšvietimas
Lygiagrečiai arba skirtingose lubų vietose sumontavus kelias LED paneles galima sukurti ypač praktišką ir funkcionalų apšvietimą. Vienas iš variantų – jungiant jas atskirai, suteikiant galimybę įsijungti vieną, dvi arba visas kartu, taip apšviečiant visą erdvę arba skirtingas zonas, pavyzdžiui, valgomojo, laisvalaikio ir vaikų žaidimų zonos.

LED šviesos panelės šiandien suteikia namams daugiau šiuolaikiškumo ir funkcionalumo. Nereikia galvoti apie kabinimo aukštį, o praktiškas išmanus jų valdymas suteikia dar daugiau išskirtinumo namams. Tai vienas iš tų apšvietimo variantų, kurių kardinaliai pakeičia visą bendrą interjerą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *