LED apšvietimas, LED girliandos, kalėdinės grillandes

Trys patarimai, kai sukurti jaukesnes šventes su LED girliandomis

LED apšvietimas – tikras perversmas kuriant bet kokios erdvės interjerą. Tokio tipo lempos, lemputės, ar šviestuvai yra daug ekonomiškesni ir saugesni. Nors pradinė kaina gali būti kiek aukštesnė, negu paprastų šviestuvų, tačiau tokio tipo apšvietimas ilgainiui sutaupo kur kas daugiau pinigų. Jie taip pat nėra kaistantys, todėl visiškai galima atmesti gaisro pavojaus galimybę. Taip pat, galima įsigyti saulės šviesa pakraunamų LED šviestuvų. Jie yra ypač populiarūs kuriant lauko erdves, pavyzdžiui apšviečiant taką, lauko terasą, sieną, namų teritoriją ir panašiai. O pastaruoju metu ypač išpopuliarėjo kalėdinės LED girliandos. Jų gali būti pačių įvairiausių modelių, ilgių, dydžių ir spalvų, o tai labai žavi tiek pačius mažiausius, tiek padeda paįvairinti šventes suaugusiems.

Tinkamos šviesos lemputės pagyvins kambario interjerą

Ne paslaptis, kad skirtingos spalvos turi skirtingą reikšmę ir skirtingą pojūtį mūsų sveikatai. Apskritai, bet koks LED apšvietimas turi skirtingą atspalvį, tuo labiau kalėdinės lemputės. Priklausomai nuo to, koks yra erdvės stilius, kokį efektą bandote pasiekti, taip ir turėtumėte priderinti girliandas. Pirma išsirinkite, ar norite vienspalvių, ar spalvotų lempučių, vienspalvės suteikia subtilumo, o spalvos – žaismingumo, pojūčius. Pavyzdžiui, prie baltų sienos elegantiškai dera šaltai baltos spalvos lemputės, primenančios spindintį sniegą.

Kasdieninį apšvietimą iškeiskite ypač ilgomis girliandomis

Kad šventės būtų įvairesnės, ar net ir linksmesnės, kuriam laikui atsisakykite paprasto šviestuvo, o trūkstamą šviesą užpildykite girliandomis. Priklausomai nuo kambario dydžio, įsigykite tokio ilgio girliandą, kurią galėtumėte apjuosti visą kambarį bei paryškinti tam tikras detales: statulas, nuotraukas ar baldus.

Ne visos interjero lemputės tinka eksterjerui

Svarbu paminėti, kad prieš naudojant kokias nors lemputes, ar girliandas lauke privalote įsitikinti, ar toks LED apšvietimas atlaikys laukines oro sąlygas. Jos privalo būti neperšlampamos ir atlaikyti net ir didelę minusinę temperatūrą. Jeigu planuojate apšviesti tiek išorę, tiek dalį vidaus, prieš pirkdami pasikonsultuokite su specialistais.

Būkite drąsūs, eksperimentuokite, junkite skirtingas spalvas ir ilgius nebijodami, kad dėl kalėdinių švieselių teks nemenkai paploninti piniginę, nes naudojant LED tipo produktus taip tikrai neatsitiks.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *