apkrautas interjeras ir šviestuvas

Atnaujinkite namų stilių pakeisdami apšvietimą

Dažniausiai, galvodami apie remontą, nedidelius būsto pakeitimus, žmonės omenyje turi baldų pokyčius. Tačiau kartais nereikia tiek daug stengtis: galima tiesiog pakeisti šviestuvus (kai kuriuos pridėti, kitus pakreipti). Net truputį transformuotas LED apšvietimas gali paįvairinti kambarių atmosferą: jie taps šiltesni ar šaltesni.

Darbo kambarys

Ar kada pagalvojote, kodėl sunku susikaupti? Taip gali būti dėl netinkamai parinktų šviestuvų: jei jie yra per šiltos spalvinės temperatūros, darbo kambaryje jausitės atsipalaidavę, negalėsite išlikti budrūs. Darbo kambaryje rekomenduojama pasirinkti gana šaltus, apie 3 500 K šviestuvus. Jei dar neturite, paieškokite naujo stalinio šviestuvo. Ši nauja interjero detalė ne tik pakeis kaip atrodo visas kambarys, bet ir kaip šviesa sklinda po erdvę.

Virtuvės spintelės ir erdvės

Norėdami atnaujinti, kaip atrodo jūsų virtuvė (ypatingai jei nusipirkote naują spintelę, pakeitėte stalviršius), įsigykite LED juostas, montuojamas ant spintelių apačios ar šonų. Geriausia, jei galite rasti tokias juostas, kurių beveik nesimato. Tokiu atveju susidarys aureolės efektas, kuris jūsų virtuvėje sukurs šviesos salas. Toks LED apšvietimas taip pat tiks, jei norėsite sukurti romantišką atmosferą: tiesiog nejunkite lubinio ar sieninio šviestuvų ir palikite tik šviečiančias juostas.

Nekeiskite lemputės, keiskite gaubtą

Gana lengvas šviestuvo pakeitimas yra jo gaubto atnaujinimas. Tai ypač patariama tiems, kurių namuose atrodo užsilieka šešėlių, yra daug neapšviestų erdvių, nors parinkti stiprūs šviestuvai. pavyzdžiui, jei norite, kad šviesa kambaryje būtų ryškesnė, tiesiog pasirinkite permatomą gaubtą: neribojama šviesa galės toliau sklisti. Jei kaip tik norite šviesą pritemdyti, tuomet rinkitės tamsesnį gaubtą.

Valdykite šviesą

Dar vienas būdas, kaip galite iš karto pakeisti kambarių atmosferą per daug nesistengdami, yra dimeriai. Naudojant dimerius LED apšvietimas per kelias sekundes gali pritemti, pašviesėti, priklausomai nuo Jūsų poreikių. Tai itin patogu kambariuose, kurie turi kelias paskirtis, pavyzdžiui, svetainėje, kuri yra ir darbo kambarys. Užduočių metu galite pasirinkti būti su ryškesniu apšvietimu, o atėjus vakarui ir norint atsipalaiduoti, pritemdykite patalpą.

Naudojant skirtingus apšvietimo variantus, lengvai galima atnaujinti savo būstą, pakeisti kambarių nuotaiką ir netgi stilių. Jei norite, galima naujais šviestuvais atnaujinti ir eksterjerą. Kaip tai padaryti, galite skaityti čia.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *