pastatomas sviestuvas miegamajame prie lovos

Renkamės šviestuvus – ką reikėtų žinoti?

Šiandienė šviestuvų rinka gerokai skiriasi nuo prieš dešimtmetį buvusios. Dabar apstu ne tik šviestuvų salonų, šviestuvai internetu taip pat nebėra naujiena. Vis dėl to atsiradus galimybei juos įsigyti virtualioje platformoje iškilo ir daug klausimų. Akivaizdu, kad tai patogu, taupo laiką ir leidžia matyti visą parduotuvės asortimentą, tačiau į ką atkreipti dėmesį ir kaip pasirinkti, kad šviestuvas tiktų ir patiktų?

1. Raskite patikimą parduotuvę, kurioje suteikiamos visos teisės prekę grąžinti per 14 dienų. Tai esminis veiksnys, jei norite internete apsipirkti saugiai. Įprastai saugias naudoti svetaines žymi https ženklas. Paskutinioji “s” raidė nurodo saugumą. Taip pat prieš pirkdami įsitikinkite, ar leidžiama prekes grąžinti.
2. Dažnai šviestuvai internetu yra pigesni, nes elektroninėse parduotuvėse neretai galioja kitos nuolaidos, nei fiziniame salone. Todėl jeigu šviestuvas nėra pirmo būtinumo daiktas – palaukite, kol jis šiek tiek atpigs. Taip galėsite džiaugtis pigiau įsigytu pirkiniu.
3. Neskubėdami apžiūrėkite visą asortimentą, palyginkite prekes, o jei sunku nuspręsti – pasinaudokite elektroninio konsultanto paslauga. Rinkdamiesi įvertinkite, kaip konkretaus modelio šviestuvas derės jūsų namuose.
4. Realiai įvertinkite šviestuvo dydį. Net jei galvojate, kad tinkamai įsivaizduojate jo apimtis, geriau pasitikslinkite ir pasiėmę liniuotę įsitikinkite, ar šviestuvas tikrai ne per didelis, ar ne per mažas.
5. Atminkite, kad dažnai jūsų monitoriaus ekrane matomos ir realios šviestuvų spalvos skiriasi. Ši sąlyga galioja ne tik gaubtų gobelenams, bet, apskritai, visoms šviestuvų gamybinėms medžiagoms.

Ekspertai pataria: jei yra galimybė, apžiūrėkite šviestuvą gyvai

Šviestuvai internetu yra gera alternatyva neturintiems laiko važinėti po skirtingus šviestuvų salonus, tačiau apšvietimo specialistai vis tiek laikosi nuomonės, kad verta šviestuvą pamatyti gyvai. Taip geriau galima įvertinti ar jis tiks jūsų namuose, be to, realus vaizdas visada yra kitoks, nei internetinės parduotuvės nuotraukoje. Kas ir kaip yra stengiamasi atkartoti tą patį šviestuvo koloritą, vis dėlto, nuotraukos negali pilnai atspindėti tikrojo vaizdo. Todėl geriausia, jei patinkančius šviestuvo modelius apžiūrite salone, o vėliau apgalvoję, įsigyjate internetu.

Pasinaudikite XXI amžiaus privalumais ir išsirinkite patinkantį šviestuvą internetu! Taupykite savo laiką ir pinigus bei stilingai įsirenkite namus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *