LED šviestuvai namų interjere

Jaukiai ir praktiškai įrengti namai su LED apšvietimu

Namų jaukumui bene daugiausiai įtakos turi ne pasirinkti baldai ar užuolaidos, o erdvės apšvietimas. Tai, kokius pasirinksite šviestuvus, lemputes, kiek jų bus, kiek erdvės apims šviesa, – visa tai darys įtaką Jūsų pačių nusiteikimui ir kurs patalpos bei namiškių nuotaiką, teigia šviestuvų salono ,,Ekoliumenas“ specialistai. Pastaruoju metu namuose stipriai išpopuliarėjo LED šviestuvai, todėl pasakojame, kur ką reikėtų pasitelkti ir kaip apšviesti namus, kad jaustumėtės jaukiai ir maloniai.

Apšvietimas virtuvėje

Virtuvė yra kūrybinė namų erdvė, kurioje bene daugiausiai laiko praleidžia namų moterys. Ši erdvė reikalauja subtilių ir tikslių sprendimų. Ypač jei virtuvėje kartu yra ir valgomasis. Jaukumu turėtų dvelkti valgomojo stalas, vien skleidžiama šviesa kviesdamas šeimos narius prisėsti, o valgomoji erdvė turi būti kuo šviesesnė. Kiekviena namų šeimininkė žino tą jausmą, kaip sunku kažką rasti, kai vienas kitas kampelis lieka nepaliestas šviesos. Kad taip nenutiktų pastaruoju metu vis dažniau pradėta įrengti apšvietimą po spintelėmis, taip apšviečiant gaminimo zonas. O bendrai erdvei apšviesti pasitelkiami LED šviestuvai. Dažnai siūloma rinkti pakabinamus virš valgomojo stalo, kad būtų apšviestas ne tik maistas, bet ir šeimynykščių šypsenos prie vakarienės ar pusryčių stalo.

Apšvietimas svetainėje

Svetainė yra vieta, kurioje kiekviena šeimos narys, ir didelis, ir mažas, atranda savo kampelį. Vieniems jaukiau tamsesni, kitiems labiau apšviesti. Dėl šios priežasties specialistai dažnai siūlo šioje patalpoje rinktis šviesos intensyvumą ir temperatūrą keičiančius toršerus su LED lemputėmis. Šios yra taupesnės nei kaitrinės, be to, puikiai apšvies pasirinktą plotą, o kitus kampelius paliks blausesnėje jaukioje šviesoje.

Apšvietimas miegamajame

Miegamasis yra poilsiui skirta namų erdvė, tačiau tai nereiškia, kad joje apšvietimas nereikalingas. Pasirinkimas turėtų būti praktiškas. LED šviestuvai, taip pat kaip svetainėje reguliuojantys šviesumo lygį, labai pravartūs ir miegamajame. Rytais ar vakarais ryški šviesa gali neleisti atsipalaiduoti, tačiau j labai reikalingi tvarkant ir valant šią erdvę. Be to, jei apšvietimas bus blausus rasti tinkamus drabužius spintoje taip pat gali būti pernelyg sunku. Tad variantas su reguliuojamu šviesos srauto intensyvumu yra labai pravartus. Blausi šviesa kurs jaukią ir atpalaiduojančią aplinką, o ryški apšvies erdvę tuomet, kai to labiausiai reikės.

Daugiau šviestuvų pasirinkimų ir naudingos informacijos rasite apsilankę svetainėje Ekoliumenas.lt.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *